Heeft u al uw persoonlijke assistent voor onderweg? Meet ADAS!

Algemeen
Heeft u al uw persoonlijke assistent voor onderweg? Meet ADAS!

Wat houdt ADAS in? En wat zijn de voordelen hiervan?
ADAS is de persoonlijke assistent in uw auto. Hij helpt u zo veilig mogelijk op de weg te rijden door signalen op te vangen en meldingen aan u door te geven.

Helaas zit het niet in alle auto’s. Sinds 2012 worden steeds meer auto’s met deze systemen verkocht. Sommige bestuurders zijn niet bewust welke ADAS-systemen zij allemaal in hun auto hebben. Bekijk goed welke in uw auto zitten of vraag het na, want het is zonde als u er geen gebruik van maakt. Het biedt u niet alleen dat extra beetje comfort, maar ook extra veiligheid voor u als bestuurder alswel de andere weggebruikers. 

Steeds veiliger op de weg.
De autoruit en de technologie in voertuigen is continu in ontwikkeling. Een belangrijke innovatie zijn de zogenaamde rijhulpsystemen oftewel ADAS (Advanced Driver Assistance Systems). Door middel van camera's achter de voorruit kunnen deze ADAS-systemen u als bestuurder ondersteunen tijdens het rijden. Ze helpen bij het onvrijwillig verlaten van een rijbaan, het maken van een noodstop, het verbeteren van zicht bij nacht, bieden een 360 graden beeld en helpen bij inparkeren. Het zijn de voorbodes van het autonome autorijden (zelfrijdende auto's).

Hulp nodig bij uw assistent?
Maar tot die zelfrijdende auto’s in de toekomst moeten we het zelf doen en dan is het wel zo fijn dat u ADAS in uw autoheeft, voor net dat extra stukje veiligheid. Wij van Maxx Autobedrijf kunnen deze ADAS-systemen tot in de puntjes afstellen. Mocht u een probleem hebben met uw assistent... wij hebben de apparatuur om hem weer alert te maken.

Afspraak maken of meer informatie? Bel 033 - 285 17 85. 
De mannen van Maxx staan voor u klaar. Graag tot snel!

Groet,
De Mannen Van Maxx!
Maxx Autobedrijf Nijkerk

Tags: ADAS, persoonlijke assistent, veilig