Schade top 5!

Het overkomt zelfs de beste rijders onder ons… schade. En dat is pech én enorm balen. Maar soms kunt u hier zelf niets aan doen. De schade kan ook door een andere partij gemaakt zijn, maar dat maakt het natuurlijk niet minder balen. En dan de kosten niet te vergeten. Autoschades kunnen een grote kostenpost zijn. Als de schade niet verzekerd is, draait u er zelf voor op. Maxx Nijkerk biedt ook verzekeringen aan. Vraag naar de mogelijkheden aan één van de mannen.

Om u een beetje te kunnen behoeden voor eventuele autoschade, hebben wij een top 5 van meest voorkomende autoschades gemaakt.

1. Bumperschade
De bumper vangt de meeste klappen op. Dus hier kan dan ook al snel schade op zitten. Pas bijvoorbeeld erg op met dicht op je voorligger rijden. Er wordt in één keer onverwacht hard geremd en u zit er bovenop. Wat dus ook met regelmaat gebeurt. Rij op afstand.

2. Openen van de autodeur
In de haast kan het gebeuren dat er even niet opgelet wordt en BAM … de deur komt tegen een andere, geparkeerde auto aan of een paaltje dat naast uw auto staat. Kijk dus altijd uit voordat u uitstapt en naar hoeveel ruimte u heeft.

3. Steentje op de ruit
Net lekker onderweg op de snelweg en kunt u eindelijk doorrijden en TIK tegen uw voorruit. Een klein opspattend steentje is genoeg om een sterretje op uw voorruit te krijgen.

4. Onhandig parkeren
Let op de lijntjes. Zorg ervoor dat u binnen de parkeervakken parkeert. En kijk goed uit als u uit parkeert en of er geen voertuig langs of achter u rijdt.

5. Krasje of andere lakschade
U moet uitwijken en zit met uw zijkant in de bosjes. U kijkt en ziet een krasje. Ach valt wel mee denkt u misschien, maar wacht niet te lang met het repareren hiervan. Een langdurig kras kost ook extra werk om het te repareren en dus ook een hogere rekening. Krasje opgemerkt laat het dan direct fixen.

Lakschade… hoe krijgt u dan de juiste kleur terug?
Mocht u schade hebben gereden, dan kunnen wij hier gelukkig wat aan doen. We hebben nu een database van alle gemeten en aangepaste kleuren van over de hele wereld. Zelfs met overspuiten wordt er heel secuur met de kleur omgegaan.

Zelfs met overspuiten wordt heel secuur met de kleur omgegaan. We bekijken eerst wat de kleurcode van de auto is, dit staat vaak in de auto aangegeven. Wanneer wij dit gedaan hebben gaan wij op zoek naar de juiste variant van de kleurstaal, wij hebben namelijk diverse kleurstalen. Mochten we niet de juiste kleurstaal kunnen vinden dan gebruiken wij de spectrometer om wel de juiste kleur te vinden.

Dus wees gerust… de meeste schade kunnen worden opgelost.

Vragen, informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

T. 033-2851785
E. info@maxxnijkerk.nl

Graag tot ziens bij… De Mannen Van Maxx!

Tags: schade top 5, demannenvanmaxx