Storing en diagnose stellen

Met de technologie van tegenwoordig is het nodig om goede, maar vooral de juiste apparatuur in huis te hebben. In de afgelopen vijftig jaar is er enorm veel veranderd in de autowereld.

De auto’s worden steeds luxer én uitgebreider. Het zijn deels computers waar we in rijden. Het vertelt ons dat we onze gordel moeten dragen, helpt ons met inparkeren, zegt ons waar we heen moeten rijden en hoe ver we nog kunnen rijden voordat we moeten tanken. Het is daarom van groot belang dat, als er een probleem is met uw auto, wij zo snel mogelijk de juiste storing en diagnose kunnen stellen om het te repareren.

Wat doet een diagnosecomputer en hoe werkt het precies?
Deze diagnosecomputers helpen ons te navigeren naar het oplossen van het probleem. Wij weten zo in welke richting wij moeten zoeken om de storing zo snel mogelijk te verhelpen. Naast het navigeren naar een probleem kunnen wij met deze computers de auto’s programmeren, kalibreren en controleren.

Nadat de diagnose-interface is aangesloten, zetten wij de auto op contact en wordt er een scan uitgevoerd om de foutcodes uit te lezen. De scan wordt weergegeven op de display van de computer of tablet. Allereerst wissen wij dan alle storingen om er zeker van te zijn dat er geen oude storingen aanwezig zijn die ons de verkeerde kant op sturen. Daarna is het zoeken naar de oplossing!

Waarom Maxx hier gebruik van maakt?
Soms zit het probleem op een plek die wij niet direct zelf kunnen zien. Het is daarom fijn als wij hulp krijgen van deze diagnosecomputers. De systemen worden ook continu geüpdatet dus zodra er weer een nieuw item in een auto toegevoegd is, kunnen #demannenvanmaxx het bijna altijd oplossen.

Inspecteur Maxx
Wij zijn voorbereid op de nieuwste technologie. Als team zijn wij gedreven in het zoeken van de beste oplossing voor onze klanten. Wij helpen niet alleen op particulier gebied, maar ook hebben wij onderhoud van auto’s op de zakelijke markt. Moet u regelmatig op pad voor uw werk, dan is het van groot belang dat u kunt vertrouwen op uw auto. En dat u zonder problemen van A naar B kunt rijden. Het is niet voor niks dat wij onze collega’s in de autowereld zo nu en dan ook een handje helpen.

Vragen, informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

T. 033-2851785
E. info@maxxnijkerk.nl

Graag tot ziens bij… De Mannen Van Maxx!

Tags: storing, diagnose, interface, computer