Creatief inpakken doen we zo!

Creatief inpakken doen we zo!
14 augustus 2019
inpakken wegwezen mannenvanmaxx nijkerk

Leuk met de auto op vakantie. Lekker veel vrijheid. Want u kunt gaan wanneer u wilt. U bepaalt zelf hoe lang u over de reis doet en wanneer u even een pauze neemt… maar voordat u op reis gaat moet die auto nog ingepakt worden. Hoe krijgen we weer die vakantiespullen + kids in die auto. Oh nee, dat wordt een ramp! Of toch niet?! 

Lees onze drie meest creatieve tips over hoe u uw auto zo praktisch en logisch mogelijk kunt indelen zonder een kofferbakontploffing te riskeren wanneer u uw kofferbak opendoet 😉. 

#1 Geen koffers, maar reistassen (op maat)!
Gebruik tijdens aan autovakantie geen koffers met inpakken. Koffers zijn recht toe - recht aan en zijn totaal niet flexibel en dus funest voor de kofferbak. Ze nemen te veel ruimte in. Gebruik weekend- en/of sporttassen. Deze zijn flexibel en kunnen wat ingedeukt worden. U denkt meteen… en onze nette opgevouwen kleding dan? U kunt uw kleding beter niet vouwen, maar juist oprollen. Dit neemt ook weer minder ruimte in én het blijft netjes! Ook zijn er tegenwoordig reistassen op maat van uw kofferbak te krijgen. Meer informatie? www.car-bags.com.

#2 moet écht alles mee?
Wanneer u alles gepakt heeft, bekijk dan eens goed of écht alles mee moet. U gaat op vakantie, niet verhuizen. Is alles wat u heeft gepakt wel echt noodzakelijk. In het land waar u naartoe gaat zijn ook winkels. Mocht u toch onthand zijn dan kunt u het ter plaatse alsnog regelen. 

#3 Dakkoffer?
Is het gezin groter geworden of wilt u gewoon meer spullen meenemen? Denk dan aan een dakkoffer. Een dakkoffer biedt extra ruimte.Let er wel op dat u niet de zware spullen in de dakkoffer plaatst. Zo blijft het zwaartepunt van de auto laag en is het veiliger onderweg. De kofferbak mag u gemiddeld beladen met 60 kg. Het ligt er wel aan wat voor soort auto u heeft. Kijk dit van tevoren goed na.

Nog geen vakantiecheck gedaan voor uw auto?
#demannenvanmaxx maken uw auto vakantie klaar. En met bovenstaande tips gaat het inpakken van de auto ook zeker lukken zonder stress. Auto klaar en spullen ingepakt? Met hulp van #maxxnijkerk betekend zorgeloos op reis.
Vragen, informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. 

T. 033-2851785
E. info@maxxnijkerk.nl

Graag tot ziens bij… De Mannen Van Maxx!
Maxx Autobedrijf Nijkerk