Lang leven autoritjes!

Lang leven autoritjes!
28 april 2020
Uitlezen Corona-crisis

We zitten nu in een tijd waar we niet van gedacht zouden hebben ooit in terecht te komen: de Corona-crisis. Het devies is om thuis te blijven. 
Nu begrijpen wij als geen ander, dat we dat thuisblijven na zes weken, behoorlijk zat beginnen te worden. Toch is het wel verstandig om nog steeds niet te veel op pad te gaan. Maar gelukkig mogen we wel iets!

Autoritten waren nooit eerder zo fijn!

Een autorit betekent op dit moment vrijheid. Weg van thuis. Gewoon even een kijkje nemen in de wereld: De mooie tulpenvelden bekijken, rijden over landweggetjes waar u wellicht het bestaan niet van wist, de zee zien, een blokje om en aan het einde van de rit een lekker ijsje halen voor thuis. En dat allemaal onderweg, maar toch veilig (alleen met eigen partner/gezin).

Laat uw auto daarom niet verslonzen

Heeft u een piepje of brandt er een lampje? Uw auto geeft dan aan dat er ergens een storing is. Soms kunt u de oplossing zelf vinden via de handleiding, zoals olie bijvullen of een defect lampje vervangen.
Maar komt u er niet uit of adviseert de handleiding om naar de garage te gaan, dan kunnen wij uw auto (alle merken) uitlezen. Omdat auto's zijn voorzien van zeer complexe elektronica, geeft het uitlezen ons informatie over alle systemen en kunnen wij de storing voor u oplossen. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste apparatuur.

Maak een afspraak!

Wij zijn op werkdagen geopend, dus u kunt op afspraak dat rare geluid gewoon laten nakijken. Én u heeft uw auto vaak op dezelfde dag weer terug! Dan kunt u met een gerust hart weer autoritten maken. 

Team Maxx Nijkerk Autobedrijf en Autoschade B.V.