Pass-Thru, kent u het al?

Pass-Thru, kent u het al?
28 november 2019

De techniek in de autobranche ontwikkelt zich erg snel. Zo ook op het gebied van nieuwe software en technische informatie. Via Pass-Thru kunnen wij als niet merkdealer toch op dealerniveau gebruik maken van de originele programmatuur. De mogelijkheden van Pass-Thru zijn heel uitgebreid en gaan verder dan alleen het programmeren van nieuwe software. Wij vinden het belangrijk om hierin mee te groeien, zodat wij u als klant alles onder één dak kunnen aanbieden voor uw auto.

Ontzorgen met Pass-Thru
Bepaalde storingen kunnen wij niet met het blote oog opsporen, maar met behulp van diagnoseapparatuur en via Pass-Thru kunnen wij wel naar het probleem toe navigeren. 

Als voorbeeld: Een voertuig komt binnen met een klacht dat de motor af en toe ‘hikt’. Na het uitlezen met behulp van de diagnoseapparatuur kunnen wij geen fout uitlezen en ontdekken, dat is vreemd. Aan de hand van de technische documentatie komen wij tot ontdekking dat er voor dit probleem een software update beschikbaar is. We kunnen nu met behulp van ‘vehicle communcation interface’ ofwel VCI genoemd, en Pass-Thru het voertuig voorzien van nieuwe originele software net zoals een merkdealer dit uitvoert. 

Pass-Thru kan ook gebruikt worden voor onder andere:
- Foutcode informatie;
- Technisch service bulletins;
- Inlezen/coderen, denk bijvoorbeeld aan trekhaken en sleutels maar ook bijvoorbeeld gasklephuizen en ECU’s;
- Terugroepacties;
- Elektrische Schema’s;
- Onderhoudslijsten; en
- Software-updates.

De voordelen van Pass-Thru voor de klanten van Maxx Autobedrijf op een rij:
- Tijdsbesparing, dus ook kostenbesparend;
- Toekomstbestendig;
- Éen autobedrijf;
- Alles onder één dak, schade en autobedrijf; en
- Voor alle automerken.

Meer dan automonteur
Tegenwoordig is er naast technische en mechanische kennis ook computerkennis in de automotive branche nodig. Wij investeren veel in die apparatuur, maar ook veel tijd om bij te blijven in de meest recente techniek, dat maakt #demannenvanmaxx speciaal.

Wie nu nog zegt dat mannen één ding tegelijk kunnen heeft het mis. Met behulp van onder andere Pass-Thru kunnen wij het probleem vinden én oplossen. 

Meer informatie? Neem contact met ons op en maak een afspraak. Ook voor informatie en/of vragen staan wij voor u klaar. 

T. 033-2851785
E. info@maxxnijkerk.nl

Graag tot ziens bij… De Mannen Van Maxx!
Maxx Autobedrijf Nijkerk