Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten
28 februari 2020
autoschade uitdeuken

Een deukje zit in een klein hoekje
Een deuk in uw auto is zo gebeurd. U woont in een kinderrijke buurt en de kids zijn lekker aan het voetballen… BONK de bal komt tegen de achterkant van uw auto. En daar is die deuk.

Gelukkig kan het vaak snel gerepareerd worden. Doe het wel op tijd dan heeft u kans dat de kosten mee zullen vallen.

Vele kleintjes maken uiteindelijk een grote
Deuken in de auto die niet worden verholpen, kunnen uiteindelijk nog grotere gevolgen hebben. Het kan zelfs zo erg zijn dat hele stukken plaatwerk vervangen moeten worden. Uitdeuken zonder spuiten betekent dat de lak niet beschadigd moet zijn, dus geen bloot metaal en dus kan er dan geen roest ontstaan. 

Wij deuken uw auto uit zonder te spuiten. Hoe dit kan? Afhankelijk van de deuk hoeft de auto niet te worden overgespoten. De deuk wordt met speciale gereedschappen, met dezelfde kracht hersteld als hoe de deuk ontstaan is Dit is een speciale techniek waardoor de lak niet scheurt. Dit proces wordt ook wel restylen genoemd. Voorwaarde voor deze uitdeukmethode is dat de deuk niet te groot mag zijn. Denk hierbij aan de grootte van een golfbal.

Calculatie
Voordat wij aan de slag gaan met de schade ontvangt u eerst een offerte. Dankzij ons calulatiesysteem is een snelle en zorgvuldige prijsopgave voor uw verzekering standaard.

Certificeringen en keurmerken
Dankzij de certificeringen (Focwa Nieuwe Standaard) en keurmerken (Focwa, Bovag & Bosch) bent u altijd verzekerd van de juiste kwaliteit en afwikkeling van uw schade.

Schade aan uw auto of informatie inwinnen?
Kom eens langs in onze garage of maak een afspraak 033-2464408.
De mannen van Maxx staan voor u klaar.
Graag tot snel!

Groet,
De Mannen Van Maxx!
Maxx Autobedrijf & Autoschade B.V., Nijkerk