133-maxx-slider-elektronica.jpg
Heeft u vragen?
Bel ons

Schade: 033 24 64 408
Garage: 033 28 51 785

Heeft u een storing? Wij lossen het op!

Heeft u een piepje of brandt er een lampje? Uw auto geeft dan aan dat er een storing is. Soms kunt u zelf de oplossing vinden via de auto handleiding, bijvoorbeeld olie bijvullen of een defect lampje.

Komt u er niet uit of adviseert de handleiding om naar de garage te gaan, dan kunnen wij uw auto (alle merken) uitlezen. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste apparatuur die een compleet beeld geeft van uw auto.

Omdat auto's zijn voorzien van zeer complexe elektronica geeft het uitlezen informatie over alle systemen waardoor wij de storing voor u kunnen oplossen.

Storingdiagnose zonder afspraak

Bij Maxx Autobedrijf weten we hoe we foutcodes moeten interpreteren en vervolgens verder moeten zoeken naar het probleem. Op basis van de diagnose geven we u een prijsindicatie voor de reparatie van de storing.

U kunt langskomen (Melkrijder 11e in Nijkerk) zonder afspraak, wij lezen uw auto uit en geven advies of de storing direct moet worden opgelost of dat wij hiervoor een reparatieafspraak met u maken.

Up-to-date!

Wij investeren veel tijd in de diagnose apparatuur die maandelijks wordt ge-update met de nieuwste informatie zodat wij altijd up-to-date zijn. Wij kunnen met trots zeggen dat wij bijna alle type auto's kunnen uitlezen.

 

Tuning & Software modificaties

Iets meer pit, brandstofbesparing of gaat u met de caravan op vakantie? Wij kunnen advies geven wat voor uw auto mogelijk is en u hiervoor een prijsindicatie geven.

Uw automotor wordt aangestuurd door een computer. Door de software van de computer te optimaliseren stellen we de motor optimaal af op basis van uw wens.

Elektronica

  • Storingsdiagnose
  • Motorstoringen
  • Tuning
  • Software modificaties
  • Roetfilter verwijdering
  • EGR (uitlaat gas recirculatie)